Dynamo Magician Impossible | Црнобело Форум

Dynamo Magician Impossible

martin-chelsea

Староседелец
23 октомври 2012
10
8
1,003
Иако за многу од магиите што ги прави е тешко да поверуваш дека тоа е вистина сепак мислам дека сето она што го прави е возможно. Една моја професорка по физика од средно учулиште ми кажа дека магианичарите користат многу закони од физиката и со нивна помош ги прават тие магии, а бидејќи многу од нас не се детално запознаени со законите од физиката затоа ни се чини дека тие магии не се можни.
 

Mladikreativci

Нов член
11 октомври 2013
5
3
3
27
Го следам Daynamo на Discovery и на нет мое лично мислење е тоа што тој го прави не е фото шоп или некоја монтажа човеков прави невероватни работи тоа се илузии добро осмислени.