Dior Addict кампања

The_countess

Истакнат Член
10 јуни 2012
441
547
193
25
Saint Tropez , море , француски шмек , француски филм ...
... Инспирарани од Brigitte Bardot и нејзиниот легендарен филм And God Created Woman , Dior заедно со моделот Daphne Groenveld , режисерот Jonas Akerlund и фотографот Tim Walker ја создадоа новата Dior Addict Кампања .
Полна со сензуалност Daphne шета низ уличките на Saint Tropez и го шармира секој маж што ќе го сретне , а самото видео наликува на француски филм ..
Уживајте на француската ривиера !:)