Android игри

Marcello

Староседелец
17 декември 2014
110
52
628
29
Сигурен сум дека повеќето од вас имате мобилни со андроид , па ме интереснира дали играте игри и која игра ја играте најчесто?

Јас напоследна игра што ја имам инсталирано е AA


Играта е доста заразна и нервирачка. Треба секое од тие црните точки да се наредат на еден круг што се врти но да не се спојат со останатите кој се дадени на големиот круг. Големиот круг се врти секој левел се побрзо и побрзо.
Имам стигнато до левел 29.
 

Aristokrat

Староседелец
27 февруари 2012
2,655
3,335
1,153
Сигурен сум дека повеќето од вас имате мобилни со андроид , па ме интереснира дали играте игри и која игра ја играте најчесто?

Јас напоследна игра што ја имам инсталирано е AA


Играта е доста заразна и нервирачка. Треба секое од тие црните точки да се наредат на еден круг што се врти но да не се спојат со останатите кој се дадени на големиот круг. Големиот круг се врти секој левел се побрзо и побрзо.
Имам стигнато до левел 29.
Од Play store ли ја симнуваш?
 

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,413
1,536
1,133
27
Marvel, Contest of Champions. Веќе 2 месеца ја играм, и е одлична, поинтерактивна замена за Marvel: Avengers Alliance.
 

Aristokrat

Староседелец
27 февруари 2012
2,655
3,335
1,153
Ако го игра некој 8 ball poll и сака да поиграме мултиплејер нека го напише ID бројчето да играме еден против друг