Што сте по националност? | Црнобело Форум

Што сте по националност?

Што сте по националност?

 • Македонец / Македонка

  Гласови: 93 83.8%
 • Албанец / Албанка

  Гласови: 0 0.0%
 • Турчин / Турчинка

  Гласови: 0 0.0%
 • Ром / Ромка

  Гласови: 2 1.8%
 • Влав / Влаинка

  Гласови: 2 1.8%
 • Србин / Србинка

  Гласови: 3 2.7%
 • Босанец / Босанка

  Гласови: 0 0.0%
 • Друго (ќе наведам што)

  Гласови: 11 9.9%

 • Вкупно гласале
  111