Што сè користите од хардвер и софтвер?

Nikola

Полноправен Член
20 февруари 2012
59
41
18
Skopje
Колку програми и уреди користите на вашиот компјутер. Ајде сите да ги наброиме и да видиме кој има најмногу. Најбројувајте ги со број. (без лажење) (happy)
 

3pi0

Староседелец
25 февруари 2012
246
275
1,063
Скопје
akkprosport.mk
Hardware: Pc Desktop и Laptop, скенер , принтер, веб камера, HiFi озвучење, mini тастатура , глушец, CRT Монитор "22...
програми: Adobe Master Collection CS3, MS Office 2007, CuteFTP 8 Proffesional, AVS4YOU, Youtube downlader, Skype, Power ISO,Artisteer 3, NetBeans, Poedit, TeamViewer 7,Microsoft Visual Studio 2010, Google chrome, Avast home edition, GOM player...
Игри: World of Warcraft 3.3.5a , Limbo
 

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,367
4,942
1,173
програми: Youtube downloader, Google chrome, GOM player, Picasa 3, U-torrent, Subtitle Workshop, Winamp, Format Factory...
игри: Counter Strike :D
 

Nikola

Полноправен Член
20 февруари 2012
59
41
18
Skopje
Кога реков на набројување мислев со реден број:
 1. ...
 2. ...
Јас го користам следново:
 1. Куќиште Delux
 2. Монитор Proview
 3. Тастатура Delux
 4. Маус Good companions
 5. Принтер, скенер, копир HP Deskjet 1050 A All in one
 6. Web камера Acme
 7. Звучници Delux
 8. Слушалки и микрофон Ermic
 9. USB Hub
 10. CCleaner
 11. Google SketchUp 8
 12. Adobe Reader X
 13. CopyTrans Control Center
 14. Corel PaintShop Pro
 15. Photoscape
 16. Photoshop
 17. iTunes
  ...Иии многу други, но во моментов неможам да се сетам :)