Што ве изнервира денеска? | Црнобело Форум

Што ве изнервира денеска?

Aleksis

Jukebox
4 април 2013
1,443
2,543
1,133
се изнервирав оти изгубив во билијард на фб од еден глупчо! :d
 

monika88

Истакнат Член
1 април 2013
453
645
193
33
Неготино
глупави луѓе,секој ден ме нервираат ама денес посебно
аман беееееееее
не сум и јас некоја префектна,ама толку во јајце да се барало влакно,во слама игла-цепидлк со еден збор
(puke) обично не им се нервирам,ама денес да-стварно значи целиов универзум отишол по ѓаволите
до каде вака-до никаде (срамота)
ме фрустрира фактот што неможеш да им докажеш никако во нивните верувања-ама ќе ги оставам
ќе си погледам сеир уште малку-ако не друго за овие години барем научив да се контролирам и да се носам од и со ваквите луѓе.
 

Aleksis

Jukebox
4 април 2013
1,443
2,543
1,133
ме изнервира тоа шо дури спиев телефонот ми зазвона па може 10 пати,и тоа онака до крај!!!! :mad ум за другпат! коа ќе си легнувам гасам и телефони и се!! (smoke)