Чоколино, Фрутолино - искуство со кашички

Омилена кашичка на вашето дете

 • Фрутолино

  Гласови: 0 0.0%
 • Медолино

  Гласови: 0 0.0%
 • Кексолино

  Гласови: 0 0.0%

 • Вкупно гласале
  2

efederer

Админ
Член на администрација
2 октомври 2011
155
256
1,063
Здраво, ќерка ми мислам дека 3 месеци живееше на Кексолино, Чоколино и Фрутолино. За жал во последно време не сака ништо кашесто :( Ваше искуство со кашички и житарки. Што давате после годинка од овие купечки варијанти?
 

MajkaMuNaMarko

Нов член
18 февруари 2020
27
14
3
34
Јас давам Карамелино и Чоколино. Давам од Holle овес и ориз мелен исто во комбинација со овошје и зеленчук. Ги давам и на HIPP јаболко со морков.