ЦБ брошура

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,473
1,200
1,133
Јас си ја фатив бељата со форумскиот весник јас ќе си ја терам :D

Периодов е сувопарен на форумов, па затоа треба нешто ново и интересно. Форумскиот весник бар во следниов поголем период не планирам да се издава, затоа што од членовите односно од вас нема некој интерес. Но мислам дека океј е од време на време да излегува по некоја ЦБ брошура. Во суштина зборот брошура можеби е погрешен, но и онака содржината е битна. И морам да ја пофалам @Pisces, до сега со неа и со @Hkakashi сум ги имал најдобрите соработки за интервјуата.

Читајте, па очекувам коментари:showoff
 

Прикачувања

  • cb brosura.pdf
    2.7 MB · Прегледи: 44

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Вака по "физиономија" :giggle е супер.. весело .. почнав да читам ама сеа имам поважна раб, брат ми.. Ко ќе дочитам кажувам уш некој коментар.. Ветувам :kafe(flower)
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Makedonec

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Сакав да изменам ама не иде .
Момче маќидонче .. супер. Интересно..
Едина замерка што на веќе долгите прашања во интерјуто, девојката одговараше многу кратко, колку пола од прашањето мада и не е страшно ;). Све у свему кул . И @Ita ко и увек забегана.. пак ме насмеа на глас :D(hug)
Дота е од мене (wave)
(bravo)
 

misti.diva orhideja

Член со 30 казнени поени
10 јануари 2017
262
195
43
Јас си ја фатив бељата со форумскиот весник јас ќе си ја терам :D

Периодов е сувопарен на форумов, па затоа треба нешто ново и интересно. Форумскиот весник бар во следниов поголем период не планирам да се издава, затоа што од членовите односно од вас нема некој интерес. Но мислам дека океј е од време на време да излегува по некоја ЦБ брошура. Во суштина зборот брошура можеби е погрешен, но и онака содржината е битна. И морам да ја пофалам @Pisces, до сега со неа и со @Hkakashi сум ги имал најдобрите соработки за интервјуата.

Читајте, па очекувам коментари:showoff
Браво Македонче, слатко бомбонче:) навистина е прекрасна брошурката, весела и привлечна, подобра е од ЦБ весникот.(bravo)
Единствена замерка ми е на најактвните членови од администрацијата...бриши го тој небитен податок;)
:*
 

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,525
14,437
1,683
Таму каде што треба
Јас си ја фатив бељата со форумскиот весник јас ќе си ја терам :D

Периодов е сувопарен на форумов, па затоа треба нешто ново и интересно. Форумскиот весник бар во следниов поголем период не планирам да се издава, затоа што од членовите односно од вас нема некој интерес. Но мислам дека океј е од време на време да излегува по некоја ЦБ брошура. Во суштина зборот брошура можеби е погрешен, но и онака содржината е битна. И морам да ја пофалам @Pisces, до сега со неа и со @Hkakashi сум ги имал најдобрите соработки за интервјуата.

Читајте, па очекувам коментари:showoff
Ајде чекаме за 2019год.
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: alba and Makedonec

Хептаграм XI

Староседелец
26 мај 2013
1,881
944
1,133
World
heptagramxi.wordpress.com

Минува 2019 e.v.! Имам само идеа како би можело да се направи една брошура од 10+ страници.

Од 2019-та да се изнајдат различни одлични размисли за најразлични теми по 5 размисли за секоја тема од различни форумски луѓе..
Теми како љубов, семејство, философија за најразлични аспекти од животот на луѓето, смисла на животот итн итн...

Немам време периодов инаку јас ќе го прекопав форумов. Ако некој има време... и знае како, може да се сработи нешто :)