Јас си ја фатив бељата со форумскиот весник јас ќе си ја терам Периодов е сувопарен на форумов, па затоа треба нешто ново и интересно. Форумскиот весник бар во следниов поголем период не планирам да се издава, затоа што од членовите односно од вас нема некој интерес. Но мислам дека океј е од време на време да излегува по некоја ЦБ брошура. Во суштина зборот брошура можеби е погрешен, но и онака содржината е битна. И морам да ја пофалам @Pisces, до сега со неа и со @Hkakashi сум ги имал најдобрите соработки за интервјуата. Читајте, па очекувам коментари
Вака по "физиономија" е супер.. весело .. почнав да читам ама сеа имам поважна раб, брат ми.. Ко ќе дочитам кажувам уш некој коментар.. Ветувам
Сакав да изменам ама не иде . Момче маќидонче .. супер. Интересно.. Едина замерка што на веќе долгите прашања во интерјуто, девојката одговараше многу кратко, колку пола од прашањето мада и не е страшно . Све у свему кул . И @Ita ко и увек забегана.. пак ме насмеа на глас Дота е од мене
Браво Македонче, слатко бомбонче навистина е прекрасна брошурката, весела и привлечна, подобра е од ЦБ весникот. Единствена замерка ми е на најактвните членови од администрацијата...бриши го тој небитен податок
Супер е и каде каде подобро од весникот мислам кратко и јасно и нема потреба од повеќе информации. Насловната и воопшто позадината е многу убава