Хуманитарен базар за самохрани родители | Црнобело Форум

Хуманитарен базар за самохрани родители

malo

Староседелец
Најфотограф
13 септември 2012
1,280
2,068
1,133
Од 3ти до 7ми март, во ''City Mall'' ке се одржи хуманитарен базар на ракотворби организиран од здружението ''One can"- здружение за самопомош на еднородителски семејства. На базарот ке бидат изложени ракотворби од самохраните родители и нивните деца , ракотворци, уметници и модни креатори, ке има огромна понуда на прекрасни, рачно изработени декоративни предмети, накит, облека, природна козметика, честитки и уметнички слики, а сретствата соберени од базарот ке бидат наменети за цели на здружението и за помош на семејствата со еден родител.
Ве поканувам да дојдете и да бидете дел од овој настан, да донирате и да си купите уникатни изработки за себе и за вашите блиски.