Фотографираме на тема (прашања, предлози...)

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,473
1,199
1,133
НОВО ПРАВИЛО!!

Победникот е задолжително да ја отвори следната тема со негова фотографија со која ќе учествува.