Фотографираме на тема ''Стари градби" | Црнобело Форум

Фотографираме на тема ''Стари градби"

Статус
Затворена за нови мислења.

Bibi@

Староседелец
Најфотограф
1 март 2012
399
743
1,103
Темата е Стари градби
Задолжително е фотографијата да биде ваша и да се пријавите само со една
Пријавување од 27.02 - 15.03.2017
Победничката фотографија е дел од ЦБ брошурата

 
Последна промена од модератор:
Статус
Затворена за нови мислења.