Фотографираме на тема: Стара архитектура

Статус
Затворена за нови мислења.

malo

Староседелец
Најфотограф
13 септември 2012
1,280
2,068
1,133
Верувам дека во секое неселено место има доволно стари градби кои би можеле да бидат инспирација за секој кој сака да фотографира. Можат да бидат градби кои преку своите естетски симболи гордо зборуваат за времето од кое потекнуваат, но има и такви кои што на работ од своето постоење сеуште во себе носат убавина која што произлегува токму од рушевините кои зрачат со некоја тивка мистериозност и будат тажни и носталгични чувства.
Сеедно е дали се работи за обични семејни куќи или цркви, манастири и други градби со културно историска вредност. Изборот нека биде ваш.
Правилата се:
- Секој учествува со само една фотографија
- Фотографијата мора да биде лично ваша
Пријавување до 30.10.2016
 
Последна промена од модератор:
Статус
Затворена за нови мислења.