Фотографии од вашиот град

Rodeo Tvrdo

Активен Член
20 мај 2012
98
68
28
Скопје
На налетав на ваква тема на форумов, а мислам дека треба да има :), ако не е во ред темава, нека средат администраторите или модераторите.

Еве неколку слики од мојот град, градот во кој што живеам, Прилеп.