Фолиранти

Scars

Староседелец
17 февруари 2012
2,229
3,538
1,143
Познавате некој фолирант? Како се справувате со него? Ги игнорирате или глумите лудило? Eве да објаснам.... Фолирант е човек кој што се прави нешто што не е или кажано глуми лудило...Волк во јагнешка кожа,изгледа префинето но прави гнасни работи

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Дефинирај фолирант,човек што изиграва нешто што не е а се филма дека е или?

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Познавам. . Одвратни се, но веднаш штом се прочитани, им нема назад. Се трудам да им го кршам филмот со тоа што глумам неискусно детенце, за да потоа им вратам дупло. Затоа што знам какви се. Од искуство...

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and JaMi

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Познавате некој фолирант? Како се справувате со него? Ги игнорирате или глумите лудило? Eве да објаснам.... Фолирант е човек кој што се прави нешто што не е или кажано глуми лудило...Волк во јагнешка кожа,изгледа префинето но прави гнасни работи
изгледа денес некој дечко фолирант многу ти згрешил... но таквите треба само на игнор да се стават ! нема потреба да се трудиш за некој што не вреди ..:)

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Не ги приметувам луѓето од овој тип. Не вреди да им се посветува внимание, се што прават и кажуваат не перцепирам : )

Дејмон

Староседелец
16 февруари 2012
456
650
1,093
Unknown
Познавам како не.
Не им обрнувам внимание. Тие чим се фолираат, немаат самодоверба. Значи мислат дека не се добри такви какви што си се. Така да, who cares.

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

Nightmare_f

Истакнат Член
19 февруари 2012
1,359
2,207
423
Дома пред Пц
Ми се чини дека у мојов живот...не дека мн сакам...едноставно ги има многу фолиранти....пред малку бев со еден...тоа е невероватно...и дури ептен смешно :)
кажуваш муабети...шо блага веза немаат со тебе....и оп троп....си викаш шо глуми лудило овој бре...ват д фак...
па не пијам јас нафта...и ако мислат дека сум од тие шо ќутат....мало морген!

значи го слушам се ок...ама тоа незначи дека му верувам...знаете колку да испаднам културен чоек и да сослушам шо има да каже соговорникот...

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
brej koulko samo sakam da dupu foliranti, dare gi e lek : ) isto i za sHmizle, obozaam da gi pravu muabet(cHitaj dupu : ) hh
stfarno koj gi film na foliranti ? koj, sigurno e mafijasHki nekoj, dolina na v'cite, cHakar polat semran cc : )

• Ми се допаѓа
Реакции: N|ghtmare_f and 4FUN