Фини писма за коресподенција

Статус
Затворена за нови мислења.

lazar57

Нов член
5 јули 2019
1
0
1
63
ако може некој да ми помогне да составам писмо до банка поради наплатена чланарина,а не сум бил информиран до сега дека ќе треба да плаќам чланарина.Картичката ми беше заменета од банката од еден вид во друг вид со иста намена и поради тоа што бев вработен во банката не ми е било наплаќана чланарината а од кога излегов после три години право повлечена сума за чланарина.Сега највероватно испаѓа дека требало јас да се информирам на време на сајтот на банката.Истава случка се има случено и на други комитенти на банката кој се пензионери.Сакам да биде убаво составено писмото без да навредувам некого .поздрав
 
Статус
Затворена за нови мислења.