Филмски Клуб - The Hateful Eight

Хоуп*

Proton
Член на администрација
4 април 2013
2,414
4,232
753
Ајде и вака да пробаме.
Кој не знае, имаме филмски клуб каде еден член предложува филм и за време на викенд се коментира за него. Во другата тема имаме ред, ако сака некој да се придружи ќе го допишеме. За оваа недела иако малце касно ми текна, нека биде овој филм, гледајте го до сабота, па пишете си впечатоци.
Кога ќе дојде ред на друг да каже филм, темата ќе ја споиме со оваа и членот ќе си отвори нова тема со нов филм.
The Hateful Eight

 
  • Like
Реакции: Harvie and Altaïr