Фејсбук смешни статуси и гафови

Hip.Hop_MKD

Староседелец
15 февруари 2012
2,204
3,932
743


 

Maks

Староседелец
Еве неколку што ги имам прочитано овие неколку недели:

1.Денес сум се изморил како резервна гума.
2.Таман станам малку озбилен... Разбудам се!
3.Линијата е зафатена, шмркајте подоцна.
4.На ФБ ми глумиш јака цура, а во живо ни моторна пила нејќе да пали на тебе.
5.Крадци немојте да крадете... Владата не сака конкуренција.

Толку сега за сега :nasmevka