Тест тема 1

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,391
9,099
1,683
Кушкундалево
Имам којзнае колку пати пишано, тагови не стигаат во теми кои што ги надгледуваш и ти стигаат известувања за нови мислења од причина што можам јас десет пати да те тагнам и да ти стигнат 10 известувања за тагови и едно за ново мислење.
 

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,685
3,863
1,183
Имам којзнае колку пати пишано, тагови не стигаат во теми кои што ги надгледуваш и ти стигаат известувања за нови мислења од причина што можам јас десет пати да те тагнам и да ти стигнат 10 известувања за тагови и едно за ново мислење.
Ја пишав, и после моето мислење бев тагнат, и не ми стигна дека ме тагнале, само дека одговориле на темата.
 

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,391
9,099
1,683
Кушкундалево
Па за тоа, ти стига известување за ново мислење. Испушти го тоа известување (не го отварај) и после ако некој те тагне таму ќе ти стигне известување и за таг.
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: ipopovski