Теми за Фб, Гугл и други страни

Maks

Староседелец
Темите ми наликуваат на Tumblr. Иначе, каде се става кодот?
Не ми бараше никаков код, само инсталирав и нема проблем пишува таму до темата како треба прво инсталираш нешто на Google chrome и потоа темата. :)