Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Секојдневен живот
Религија
Телема
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="-alf-" data-source="post: 368383" data-attributes="member: 6297"><p>93, 93/93</p><p>Брате Хептаграм , сега само што ја триев "ламбата" и така занесен од силното и брзо трлање ,"ламбата " се зацрвени и се поду како внатрешна гума на точак.</p><p>Пот ме обли , капки од челото ми капеа, задишен со тешко дишење ,така занесен во триењето во еден момент очите навнатре ми се превртеа и во тој занес ,бууммммм експлозија.Одеднаш во изливот на тоа задоволство почнаав гласови да слушам, бев целосно присутен во таа визија, гласот кој разговараше со мене,како да доаѓаше оддвнатре.И дали знаеш што ми кажа, не ми се верува ама еве брате јас да споделам со тебе......ми вика "Да го поздравишш" (ова како во ехо) и јас прашав "Когоооо дааа позздддравааммм? И не ми одговори.</p><p>Кого тој/таа познава тука , на земјата, се прашував.</p><p>Па сакав да те прашам брате , следниот пат ако "ламбата " ја тирјам со двете раце , дали подолго трае трансот?</p><p>Мора да знам за да го прашам кој е тој што треба да го поздравам.</p><p></p><p>93, 93/93</p><p></p><p>п.с. Ќе заборавев..дај те молам пишу му на еден брат, види што прашува.</p><p></p><p>Crowley allegedly used cocaine and other chemicals in his rituals, did he not leave behind any instructions on how to take them? all I have heard of psychedelics in a ritualistic enviroment comes from indigenous perspectives (well, and Mckenna), so it interests me what Crowley came up with from his own alternate background.</p><p></p><p>Кажиму дека користел дроги како лек,а не во ритуали...кај живеат бре овие,шират само дезинформации.</p><p>Среќа што Кроули не живеел на наши простори инаку ќе му диагностицираа дека "Кашлал како куче".</p><p>Којзнае што муабет тогаш ќе му извадеа.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="-alf-, post: 368383, member: 6297"] 93, 93/93 Брате Хептаграм , сега само што ја триев "ламбата" и така занесен од силното и брзо трлање ,"ламбата " се зацрвени и се поду како внатрешна гума на точак. Пот ме обли , капки од челото ми капеа, задишен со тешко дишење ,така занесен во триењето во еден момент очите навнатре ми се превртеа и во тој занес ,бууммммм експлозија.Одеднаш во изливот на тоа задоволство почнаав гласови да слушам, бев целосно присутен во таа визија, гласот кој разговараше со мене,како да доаѓаше оддвнатре.И дали знаеш што ми кажа, не ми се верува ама еве брате јас да споделам со тебе......ми вика "Да го поздравишш" (ова како во ехо) и јас прашав "Когоооо дааа позздддравааммм? И не ми одговори. Кого тој/таа познава тука , на земјата, се прашував. Па сакав да те прашам брате , следниот пат ако "ламбата " ја тирјам со двете раце , дали подолго трае трансот? Мора да знам за да го прашам кој е тој што треба да го поздравам. 93, 93/93 п.с. Ќе заборавев..дај те молам пишу му на еден брат, види што прашува. Crowley allegedly used cocaine and other chemicals in his rituals, did he not leave behind any instructions on how to take them? all I have heard of psychedelics in a ritualistic enviroment comes from indigenous perspectives (well, and Mckenna), so it interests me what Crowley came up with from his own alternate background. Кажиму дека користел дроги како лек,а не во ритуали...кај живеат бре овие,шират само дезинформации. Среќа што Кроули не живеел на наши простори инаку ќе му диагностицираа дека "Кашлал како куче". Којзнае што муабет тогаш ќе му извадеа. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Секојдневен живот
Религија
Телема
На врв
Bottom