Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Секојдневен живот
Религија
Телема
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Abraxas" data-source="post: 309523" data-attributes="member: 2368"><p>Значи ти сакаш одговор како што ти си го замислил да биде?! Како бре ти знаеш што јас сум искусил што не сум искусил? Каде виде дека сум рекол - "преку праксите ги осознавам симболите"? Јасно кажав што мислам - симболиката што се среќава кај телемата ја споредив со фреквенција, <u><strong>затоа ја ставам цело време во наводници, за тоа служат!</strong></u> Ако не го наместиш приемниког на фреквенција, нема да го примиш сигналот! Проста е компарацијата. Значи ако таа симболика допира до некого, ќе му биде алатка која ќе ги "состави делчињата од сложувалката", во спротивно ќе му биде лудост, глупост, мистерија и што уште не.</p><p>Незнам дали си свесен, ама ја тупиш и ја спамираш темава, досаден си со твојава тврдоглавост. Ако сметаш дека е погрешна, изостави ја темава! Знаеш колку пати ти е кажано ова? Ако не ме разбираш, тогаш немора да ме читаш ниту да ме цитираш.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Abraxas, post: 309523, member: 2368"] Значи ти сакаш одговор како што ти си го замислил да биде?! Како бре ти знаеш што јас сум искусил што не сум искусил? Каде виде дека сум рекол - "преку праксите ги осознавам симболите"? Јасно кажав што мислам - симболиката што се среќава кај телемата ја споредив со фреквенција, [U][B]затоа ја ставам цело време во наводници, за тоа служат![/B][/U] Ако не го наместиш приемниког на фреквенција, нема да го примиш сигналот! Проста е компарацијата. Значи ако таа симболика допира до некого, ќе му биде алатка која ќе ги "состави делчињата од сложувалката", во спротивно ќе му биде лудост, глупост, мистерија и што уште не. Незнам дали си свесен, ама ја тупиш и ја спамираш темава, досаден си со твојава тврдоглавост. Ако сметаш дека е погрешна, изостави ја темава! Знаеш колку пати ти е кажано ова? Ако не ме разбираш, тогаш немора да ме читаш ниту да ме цитираш. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Секојдневен живот
Религија
Телема
На врв
Bottom