Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Музика
Текстови од песни
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Selma" data-source="post: 209079" data-attributes="member: 209"><p>Ја посветил песната на неговата мајка, опишува дека не се сите од љубов родени, но сепак ќе проба да ја побара. </p><p>Nismo svi iz ljubavi,</p><p>stigli na ovaj svijet,</p><p>proplakan u casu kad </p><p>nema niko da te zavoli</p><p></p><p>Jos postoje istine koje vole boljeti,</p><p>zbog mene nikad, nikad neceÅ¡ plakati</p><p></p><p>Nikada se nismo sreli,</p><p>vremena nismo imali,</p><p>da mi oci obrises,</p><p>da mi ruke milujes</p><p></p><p>Jer ja sam tugu kvasio,</p><p>tudjim suzama,</p><p>ko nekad moja draga</p><p>svojim ocima</p><p></p><p>Ref.</p><p>Jelena, Jelena,</p><p>eh, da su andjeli,</p><p>nosili krila rodama</p><p>Jelena, Jelena,</p><p>da su bar Bogovi,</p><p>imali malo vremena</p><p>Jelena, pomisli,</p><p>da su bar ljudi svi,</p><p>rodjeni pod srecnim zvjezdama</p><p></p><p>Jelena, Jelena</p><p></p><p>A godine prolaze niz nase obraze,</p><p>vjetrove proljetne starost umiruje</p><p>da l' za tebe postoji,</p><p>neko sasvim drag i lijep,</p><p>cije ruke tebi radost donose</p><p></p><p>Jer danas vise nemam snage,</p><p>da te zavolim,</p><p>danas samo moram, moram,</p><p>jos jednom da te potrazim</p><p>Jer ja sam tugu kvasio,</p><p>tudjim suzama,</p><p>zbog mene nikad, nikad, nisi plakala</p><p></p><p>Ref.</p><p></p><p>Mozda ne bi..</p><p>Jelena, Jelena.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Selma, post: 209079, member: 209"] Ја посветил песната на неговата мајка, опишува дека не се сите од љубов родени, но сепак ќе проба да ја побара. Nismo svi iz ljubavi, stigli na ovaj svijet, proplakan u casu kad nema niko da te zavoli Jos postoje istine koje vole boljeti, zbog mene nikad, nikad neceÅ¡ plakati Nikada se nismo sreli, vremena nismo imali, da mi oci obrises, da mi ruke milujes Jer ja sam tugu kvasio, tudjim suzama, ko nekad moja draga svojim ocima Ref. Jelena, Jelena, eh, da su andjeli, nosili krila rodama Jelena, Jelena, da su bar Bogovi, imali malo vremena Jelena, pomisli, da su bar ljudi svi, rodjeni pod srecnim zvjezdama Jelena, Jelena A godine prolaze niz nase obraze, vjetrove proljetne starost umiruje da l' za tebe postoji, neko sasvim drag i lijep, cije ruke tebi radost donose Jer danas vise nemam snage, da te zavolim, danas samo moram, moram, jos jednom da te potrazim Jer ja sam tugu kvasio, tudjim suzama, zbog mene nikad, nikad, nisi plakala Ref. Mozda ne bi.. Jelena, Jelena. [B][/B] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Музика
Текстови од песни
На врв
Bottom