Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Фамилија и семејство
Семејство
Татко ми има швалерка
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Fashion.Lover" data-source="post: 312746" data-attributes="member: 5956"><p>Јас сум дете на разведени родители.Ние четири сестри бевме доделени на мајка ни,заради тоа што татко ми има љубовница која според годините сестра може да ми биде.1 година е помала од мене и од друга вера е.Нмав прилика да ви го кажам тоа,ама сега дознавате дека и јас имам несреќна судбина.Поради таа негова љубовница од Турција што дојде тука за да ни расипе се и да ја остави мајка ми без куќа(сакаше да ја купи и моминската куќа на мајка ми),лани мајка ми отиде во затвор заради неа и ми рекла вака"Мајка ти ќе биде ослободена под еден услов,ако прифати јас и татко ти да се венчаме,а ако не ќе остане таму".Пред една недела кога бев во тука во Мк за да ги поканам мајка ми и татко ми на венчавката,кога отидов кај татко ми таа ми вика"Само татко ти ќе го каниш?" И нивната ситуација не е сјајна.И тие се пред развод.Прво го растури бракот на моите родители,а сега сака и мене да ме спречи да се омажам.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Fashion.Lover, post: 312746, member: 5956"] Јас сум дете на разведени родители.Ние четири сестри бевме доделени на мајка ни,заради тоа што татко ми има љубовница која според годините сестра може да ми биде.1 година е помала од мене и од друга вера е.Нмав прилика да ви го кажам тоа,ама сега дознавате дека и јас имам несреќна судбина.Поради таа негова љубовница од Турција што дојде тука за да ни расипе се и да ја остави мајка ми без куќа(сакаше да ја купи и моминската куќа на мајка ми),лани мајка ми отиде во затвор заради неа и ми рекла вака"Мајка ти ќе биде ослободена под еден услов,ако прифати јас и татко ти да се венчаме,а ако не ќе остане таму".Пред една недела кога бев во тука во Мк за да ги поканам мајка ми и татко ми на венчавката,кога отидов кај татко ми таа ми вика"Само татко ти ќе го каниш?" И нивната ситуација не е сјајна.И тие се пред развод.Прво го растури бракот на моите родители,а сега сака и мене да ме спречи да се омажам. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Фамилија и семејство
Семејство
Татко ми има швалерка
На врв
Bottom