Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Фамилија и семејство
Семејство
Татко ми има швалерка
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="ComputerService" data-source="post: 233767" data-attributes="member: 2472"><p>Стварно и мене ова ме ѓибна, во една тема се имав отворено скрос! </p><p>Знам како е со т.н татко(гробот ледина да му стани!!), знам како е душевно да го мразиш, се нај лошо да му посакуваш, едноставно јас сум имал УМНО БОЛЕН ТАТКО, можда не е со доумент али за мене е веќе ПОЧИНАТ !!! </p><p>Кога бев мал, 1-2 години, зеде сила, и на мојве(мајками,бабами,дедоми и вујкоми) му се закачи да му препишат цела сермија што ја имаат мојве(да речам мала сермија греота е! 2 куќи, 6 ниви, 3 лозја, 2 места од по 400 и кусур квадрати-комплетно за градење куќа, 2 коли, пари кредити и што уште не!) едноставно мојве 1 пат заќутеа исто како да не го слушнале, али менталниов му се закачи уште повеќе(п.с менталниов беше од едно село Галичани-Прилепско, ѓуптин отепан! после почна да му се фали, дека фатил некоја па ќе одел вечерта да се види со неа(попаметниот попушта, си заќутеа мојве-2 шанса) но ете среќа муабет за муабет, дедоми се нашол со таткому на чупето, и му велит чоекот- нала керками некој многу богат човек во градов, бил дојден од Австралија, имал 2 куќи во градот..............., дедоми му кажа шо е како е, и вечерта овај АБДАЛОВ оди да се види со неа, али на место жена најде 6 мажи, го напраја ПОПАРА, со носилки го дојсоја дома! и другиот ден, се поднапија вујкоми со дедоми, го фатија за партали му удриа уште еден ЌОТЕК! и го избркаја ко ПУСТО ГОЈДО, Недела беше приквечер, немаше превоз ЦЕЛА НОЌ ВО ПАРК ПРЕСЕДА и другиот ден си замина, и така од тогаш до сега имам збор кога и да ми излези пред очи ДА МАВАМ ПО НЕГО СО ШТО ЌЕ МИ СЕ НАЈДЕ!!!!! </p><p></p><p>П.с 100000 пати поубав живот имам со мојве(да не ги набројувам пак)</p><p>Затоа девојче едноставно, викни ја мајкати, поправете муабет малце, мада прочитај му го ова(едноставно ќе свати дека нема да биде единствена на светов)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ComputerService, post: 233767, member: 2472"] Стварно и мене ова ме ѓибна, во една тема се имав отворено скрос! Знам како е со т.н татко(гробот ледина да му стани!!), знам како е душевно да го мразиш, се нај лошо да му посакуваш, едноставно јас сум имал УМНО БОЛЕН ТАТКО, можда не е со доумент али за мене е веќе ПОЧИНАТ !!! Кога бев мал, 1-2 години, зеде сила, и на мојве(мајками,бабами,дедоми и вујкоми) му се закачи да му препишат цела сермија што ја имаат мојве(да речам мала сермија греота е! 2 куќи, 6 ниви, 3 лозја, 2 места од по 400 и кусур квадрати-комплетно за градење куќа, 2 коли, пари кредити и што уште не!) едноставно мојве 1 пат заќутеа исто како да не го слушнале, али менталниов му се закачи уште повеќе(п.с менталниов беше од едно село Галичани-Прилепско, ѓуптин отепан! после почна да му се фали, дека фатил некоја па ќе одел вечерта да се види со неа(попаметниот попушта, си заќутеа мојве-2 шанса) но ете среќа муабет за муабет, дедоми се нашол со таткому на чупето, и му велит чоекот- нала керками некој многу богат човек во градов, бил дојден од Австралија, имал 2 куќи во градот..............., дедоми му кажа шо е како е, и вечерта овај АБДАЛОВ оди да се види со неа, али на место жена најде 6 мажи, го напраја ПОПАРА, со носилки го дојсоја дома! и другиот ден, се поднапија вујкоми со дедоми, го фатија за партали му удриа уште еден ЌОТЕК! и го избркаја ко ПУСТО ГОЈДО, Недела беше приквечер, немаше превоз ЦЕЛА НОЌ ВО ПАРК ПРЕСЕДА и другиот ден си замина, и така од тогаш до сега имам збор кога и да ми излези пред очи ДА МАВАМ ПО НЕГО СО ШТО ЌЕ МИ СЕ НАЈДЕ!!!!! П.с 100000 пати поубав живот имам со мојве(да не ги набројувам пак) Затоа девојче едноставно, викни ја мајкати, поправете муабет малце, мада прочитај му го ова(едноставно ќе свати дека нема да биде единствена на светов) [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Фамилија и семејство
Семејство
Татко ми има швалерка
На врв
Bottom