Спотови на песни | Црнобело Форум

Спотови на песни

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,053
1,183
Повеќе песни имаат спотови, речиси сите. Популарните песни најлесто имаат и едни од најдобрите спотови. Кај нас во Македонија ретко добар спот, не с ени сеќавам кога имам гледано наш добар спот.

Кои спотови највеќе ви се допаѓаат?
Најлош спот?
Спотовите во нашата држава, што мислоте за нив?
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Verica Vasileva

Marrie

Староседелец
13 февруари 2012
509
803
693
најдобар македонски. Некако ми е многу светски направен :)