Спална соба | Црнобело Форум

Спална соба

Bibi@

Староседелец
Најфотограф
1 март 2012
399
743
1,103 
  • Ми се допаѓа
Реакции: 4FUN

Aleksis

Jukebox
4 април 2013
1,443
2,543
1,133
Како прво и најважно за мене е тоа дека сигурно ѕидовите нема да бидат бели.Ниту пак ќе има бели елементи.Ко во болница да се наоѓам.
Сакам да биде во топли нијанси на бои,со убава постелнина,големи и меки перници,многу детали и украси (рамки со слики,свеќи,...),и полица со книги.
Всушност кога ќе подразмислам и сегашната моја собичка е слична на мојата замисла за спална :)