Совет за надоградба на велосипед

zharko123

Нов член
29 февруари 2016
1
0
1
30
Имам велосипед DRAG ZX2 и сакам да ги заменам старите делови со нови и да го продадаам.
Сегашните делови немаат голема вредност, а велосипедот има 26 инчи двојни бандаши и неколкумина познаници ми рекоа дека нема многу да ја зголемам вредноста и дека ке бидам во загуба поради бандашите бидејки се 26 а не 29
Ако може да ми дадете совет дали навистина ке бидам во загуба и кои делови се прилично квалитетни и ке ја зголемат цената
Планираам да биде full deore со худрулични кочници
:) :)

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk