Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Собиранки.... (договарање - тука)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="The_Mayor" data-source="post: 121232" data-attributes="member: 779"><p>Некој ден јас ко ќе напрам собиранка и сиве комшии ко ќе ги соберам и Живко Менкиноски-Жика, и Гоце Кучкана и Черенко, сите ќе ги соберам за да им објаснам дека ова крадењево интернет на ништо не личит. Не знам јас зш така едноставно не им стигват 400 гига и од мојве крадат, претпоставувам дека многу порничи спуштет ито во HD ги гледет со сите ефекти, детали и со сараунд 5 +1 и на вуферон басон вркај го пуштет за да ги слушнет и најситните крици најјако. Не знам зш така, порнич да гледаш ради музика е ептен глупо, то ти е исто ко да ојш на пиво фест а да пиеш вино и со вокмен на ушите да појш. Иначе за интернетот не стигвит, едноставно не им стигвит. А мене ми стигвит, поготово на лето.</p><p>Сите сте поканети на собиранката, благовремено ќе ве известам за датумот.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="The_Mayor, post: 121232, member: 779"] Некој ден јас ко ќе напрам собиранка и сиве комшии ко ќе ги соберам и Живко Менкиноски-Жика, и Гоце Кучкана и Черенко, сите ќе ги соберам за да им објаснам дека ова крадењево интернет на ништо не личит. Не знам јас зш така едноставно не им стигват 400 гига и од мојве крадат, претпоставувам дека многу порничи спуштет ито во HD ги гледет со сите ефекти, детали и со сараунд 5 +1 и на вуферон басон вркај го пуштет за да ги слушнет и најситните крици најјако. Не знам зш така, порнич да гледаш ради музика е ептен глупо, то ти е исто ко да ојш на пиво фест а да пиеш вино и со вокмен на ушите да појш. Иначе за интернетот не стигвит, едноставно не им стигвит. А мене ми стигвит, поготово на лето. Сите сте поканети на собиранката, благовремено ќе ве известам за датумот. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Собиранки.... (договарање - тука)
На врв
Bottom