Слушајте онлајн | Црнобело Форум

Слушајте онлајн

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,016
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Тука можете да напишете жанр/ови или пак артист/и и добивате песни од тој стил, со се YouTube видео клипови - http://presto.fm/.

Оваа страна ми е една од омилените - http://8tracks.com/. Тука можете да најдете милиони миксови од секакви жанрови. Исто така, доколку направите профил можете и вие да правите миксови и воедно, да like-нувате други миксови кои потоа можете да ги преслушувате. За пример ќе ви дадам мој микс, овој е најуспешниот: http://8tracks.com/dedicateda7xfan/salty-hair-beach-air.
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Aristokrat