Слики од бебиња и деца

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,505
14,412
1,683
во светот на бајките
за малку помислив ние ко сме биле бебиња да ставаме :)
да да може и такви слики да ставаме ...само немам скенер да ставам слика од себе кога сум била бебе хехехехех