Сликите во вашиот паричник

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,684
3,863
1,183
Мислиш сликите ВО вашиот паричник ? Затоа што немам на него слики.

Патем, има ваква тема.
 
  • Like
Реакции: Lady*