Слабеење со хипноза

pozdrav eden topol

Истакнат Член
10 ноември 2017
606
345
63
Сите проблеми велат дека идат од глава..па сигурно и за проблемот со вишок килограми, се разбира освен ако не е некое хормонално пореметување, би требало да пробаме да го лечиме во глава...но, дали некој пробал ваков метод на слабеење со употреба на хипноза?

Е, сега, јас незнам многу за хипнозата, дали е штетна и др. но знам дека има луѓе кои со нејзина помош ги оставиле цигарите.

Некој да каже искуства, нешто да чул од рекла казала, мислење!!!