Седа коса

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,231
17,758
1,673
На сигурно
Седа коса е позастапена кај мажите.Мажите се плашат од седата коса,да или не?
Жените пак обожааваат мажи со седа коса.Дали вие се плашите од"седавост"?А вие жени дали обожавате мажи со седа коса?
:wub
 

Bibi@

Староседелец
Најфотограф
1 март 2012
399
743
1,103
Според мене мажите со седа коса се многу пошармантни,...а оние кои ја бојат многу смешни :rofl