Северина | Црнобело Форум

Северина

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,793
809
1,133
Skopje
А што да кажеме за Станија што баш онака правилно со уста го гушка микрофонот до крајници ,уште сталакот што не го лапнала ?
Северина е талент , што си е мераклика тоа не е спорно ,а најмалку лошо или чудно па да излагаме со wow коментари :cool:
 

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,793
809
1,133
Skopje
Па добро да ,сега е може по искусна , иако мисирот тогаш беше фокусиран повеќе на шампањот (worried) (wave)