Ретко застапени бизниси

Praetorian

Староседелец
24 февруари 2012
325
395
1,063
Кои според вас се бизниси кои функционираат во светот а се ретко (или воопшто не се) застапени кај нас?
Fish Spa е еден од примерите кој го има скоро секаде во светот, а кај нас се отвори за прв пат пред месец-дена.
Ваши мислења?
 

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,031
2,642
1,143
26
Битола
за ретко застапени бизниси во макеоднија не знам ама ко шо гледам по фејсбуко сите бунарии копаат. па мајкуму досега требаше цела држава да се ископа ..
 

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,279
2,353
113
Софија
Кои според вас се бизниси кои функционираат во светот а се ретко (или воопшто не се) застапени кај нас?
Fish Spa е еден од примерите кој го има скоро секаде во светот, а кај нас се отвори за прв пат пред месец-дена.
Ваши мислења?
Што е тоа? Јас првпат слушам. :(