Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Раскази - Хумор и Сатира
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="grupa serigii" data-source="post: 375454" data-attributes="member: 8574"><p><strong>АКО ЛАЖЕ АФОРИЗМОТ, ЛАЖЕ И ВИСТИНАТА</strong></p><p></p><p>Посетител за Широк Сокак: „Ако овој им е широк, какви им се другите“.</p><p>Коментар: Турците го имаат тесниот Босвор, битолчани Широк Сокак.</p><p></p><p>Грешка е што Путин го споредија со путер.</p><p>И намачкан на леб, од него капи плин и нафта.</p><p></p><p>Не уништувајте ја Украина, треба да ја освоиме. Путин.</p><p></p><p>Бугарија имала Три царства. Заради изборот на погрешна униформа </p><p>во историјата, царот секогаш останувал гол.</p><p></p><p>„Промените се случуваа секогаш со народот“,</p><p>па народот да биде виновен ако промените не се случат.</p><p></p><p>Армијата ќе се модернизира. Овој моден тренд ќе скрои </p><p>2,5 посто покуси ракави и ногавици за граѓаните.</p><p></p><p>Има нешто сосема чисто во пописот.</p><p>Македонија старее, животниот век се покус.</p><p></p><p>Учениците не учат меѓу клупите, но учат меѓу редови.</p><p>Како се штрајкува за повисока плата, ама и подобри наставници.</p><p></p><p>Кога државата се разлабавува, ја затегаат афтократи, технократи, </p><p>клептократи, бирократи..., сите до еден несудени демократи.</p><p></p><p>Државата да го отвори Соновникот и да ги внесе соништата </p><p>на заедниците. Уставот е за заедничките.</p><p></p><p>Оваа власт живее како секој фудбалски натпревар да и е последен.</p><p></p><p>Не поднесе сметка. Се е пресметано во оставката.</p><p></p><p>Се потпира врз својот ум. Главата му служи како греда.</p><p></p><p>Не фрлам стари предмети.</p><p>Можеби ќе ми притребаат како огнено оружје.</p><p></p><p>Човекот се исправил од мајмун.</p><p>Да ја истакне својата супериорност пред останатиот свет, </p><p>главата гордо ја исправил сам.</p><p></p><p>Секоја кровна тенекија сака да ја дувне ветар,</p><p>и стане дел од ТВ шоуто Лимен покрив на популарноста.</p><p></p><p>Учев и Руски, и Француски, и Англиски.</p><p>Дури во Германија научив како се заработува леб без знаење јазик.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="grupa serigii, post: 375454, member: 8574"] [B]АКО ЛАЖЕ АФОРИЗМОТ, ЛАЖЕ И ВИСТИНАТА[/B] Посетител за Широк Сокак: „Ако овој им е широк, какви им се другите“. Коментар: Турците го имаат тесниот Босвор, битолчани Широк Сокак. Грешка е што Путин го споредија со путер. И намачкан на леб, од него капи плин и нафта. Не уништувајте ја Украина, треба да ја освоиме. Путин. Бугарија имала Три царства. Заради изборот на погрешна униформа во историјата, царот секогаш останувал гол. „Промените се случуваа секогаш со народот“, па народот да биде виновен ако промените не се случат. Армијата ќе се модернизира. Овој моден тренд ќе скрои 2,5 посто покуси ракави и ногавици за граѓаните. Има нешто сосема чисто во пописот. Македонија старее, животниот век се покус. Учениците не учат меѓу клупите, но учат меѓу редови. Како се штрајкува за повисока плата, ама и подобри наставници. Кога државата се разлабавува, ја затегаат афтократи, технократи, клептократи, бирократи..., сите до еден несудени демократи. Државата да го отвори Соновникот и да ги внесе соништата на заедниците. Уставот е за заедничките. Оваа власт живее како секој фудбалски натпревар да и е последен. Не поднесе сметка. Се е пресметано во оставката. Се потпира врз својот ум. Главата му служи како греда. Не фрлам стари предмети. Можеби ќе ми притребаат како огнено оружје. Човекот се исправил од мајмун. Да ја истакне својата супериорност пред останатиот свет, главата гордо ја исправил сам. Секоја кровна тенекија сака да ја дувне ветар, и стане дел од ТВ шоуто Лимен покрив на популарноста. Учев и Руски, и Француски, и Англиски. Дури во Германија научив како се заработува леб без знаење јазик. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Раскази - Хумор и Сатира
На врв
Bottom