Работа на freelancer upwork | Црнобело Форум

Работа на freelancer upwork

Makedonka

Нов член
15 април 2022
17
3
3
Здраво дечки. Сакав да ве прашам дали некој од вас има искуство на freelancer upwork? Ме интересира работата во Word, Powerpoint, Excel...
Дали ве исплатиле навремено? Дали е веродостојно за работа? Секакво искуство е добредојдено!
Фала ви однапред :)