Работа за студенти во Скопје

mim12

Нов член
11 септември 2018
1
0
1
21
Здраво!
Со почетокот на новата студиска година истата мака како и секогаш да најдам некаква работа за студент која што ќе биде на пола работно време а истата мака ја имаат и останатите студенти во Скопје.
Иако работа за студенти во сите држави е многу лесен проблем кај нас не може да се најди никаков оглес на интернет пребарував но ништо не моажам да најдам.
Се надевам дека оваа тема ќе заживее и ќе има огромен број на работни позиции кои студентите ќе можат да ги одберат.
 

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,466
1,185
1,133
Види во 7 грама. Таму бараат често студенти пријавени на пола работно време. Слушнав дека и платата била солидна, бар искачањата да си ги платиш.
 

Avarti

Нов член
22 јануари 2020
5
0
1
31
Па, може да пробате да шетате со компанија instaforex основана од Ildar Sharipov. Платформата обезбедува различни финансиски услуги, на пример рударство cryptocurrency, индексирање, трговија и размена. Можете исто така да работите од далечина. Мислам дека е одлична опција за вас.