Психолошки тестови

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,231
17,758
1,673
На сигурно
Постирајте линкови од психолошки тестови па ако не ви смета дури и резултатите од нив :)
еве неколку

проверете го својот карактер и расположение
http://www.astrolook.com/testovi/testkolor.shtml


http://drawapig.desktopcreatures.com/drawApig.asp

тест за сексот :zelen
http://www.astrolook.com/testovi/testsex.shtml

колку сте љубоморни
http://www.novosti.rs/vesti/zabava/testovi.93.html:test-15-Koliko-ste-ljubomorni
 
  • Like
Реакции: slb_bobo

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,231
17,758
1,673
На сигурно

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
Резултати:
-Проверете го својот карактер и расположение:
You drew the pig:
Toward the middle, you are a realist.
Facing left, you believe in tradition, are friendly, and remember dates (birthdays, etc.)
With many details, you are analytical, cautious, and distrustful.
With less than 4 legs, they are insecure or are living through a period of major change.
The size of the ears indicates how good a listener you are.
The bigger the better. You drew medium sized ears, you are a good listener
The length of the tail indicates the quality of your sex life.
And again more is better! You drew large tail, WOW!
 

~ Скарлетка ~

Активен Член
25 октомври 2012
348
204
43
31
Скопје
Тест за карактерот:
You drew your pig:
- Toward the middle of the frame, you are a realist.
- Facing left, you believe in tradition, are friendly, and remember dates (birthdays, etc.)
- With many details, you are analytical, cautious, and distrustful.
- With 4 legs showing, you are secure, stubborn, and stick to your ideals.
- The size of the ears indicates how good a listener you are. You are a good listener.
- The length of the tail indicates the quality of your sex life. You have a great sex life.
So true! :D
 

Primrose

Староседелец
14 февруари 2012
680
1,288
1,093
your nightmares....
You drew your pig:
Toward the middle, you are a realist.
Facing left, you believe in tradition, are friendly, and remember dates (birthdays, etc.)
With few details, you are emotional and naive, they care little for details and are a risk-taker
With 4 legs showing, they are secure, stubborn, and stick to their ideals.
The size of the ears indicates how good a listener you are.
The bigger the better. You drew large ears, you are a great listener!

Точно јет. (y)
 

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,231
17,758
1,673
На сигурно
Резултат:


Кај вас е нагласена голема фантазија и емотивност, но токму таа длабока емотивност (пречувствителност) претставува истовремено ваша најголема и најслаба страна на личноста. Доколку својата енергија ја насочувате кон афирмација и задоволство, ако имате хармоничен однос со другите – вие претставувате бесконечен извор на радоста. Но, ако доживувате разочарување, болка и страдање, се оттргнувате од другите и станувате склони кон самоказнување и повлекување во себе. Без оглед колку изгледате зависни од другите, вие длабоко во себе тежнеете кон комплетен развој на личноста и задоволување на своите потреби за совршенство. Во суштина вие сте посилни отколку што се претставувате пред својата околина и во однос на тоа што другите мислат за вас. Имате одличен инстинкт за самоодржување, умеете да претчувствувате опасност или неволја и кога ќе се најдете во таква непријатна ситуација тоа е само затоа што самите сте барале нов предизвик, искуство или нешто невозможно. Вие умеете да запрете во критичен момент, но ако сакате можете да ги запрете и другите. Имате нагласена склоност кон бујни фантазии.
 
  • Like
Реакции: Anakin