A kako toa mislis telefonie?А, зошто ти се тие сомнежи? Имаш/имате битни работи кои мислиш дека некој би сакал да ги дознае или?
Бил некој сомнителен кај вас, што?
„Бубачки“ секако сите имаме и се секаде со нас. Телефоните.
A kako toa mislis telefonie?
Inace da imam somnez deka eden ima zakaceno bubacka vo mojata kukja... Ne znam sto saka da doznae i koja mu e celta, no mozebi ke izleze nekoja tajna sto nemu ke mu bide od ogromna korist... Site imame tajni, no nekoi i ne se voopsto za kazuvanje....
На скоро секоја апликација имаме дозволено да ни има пристап до микрофон (па некои и камера), неретко така и се генерираат рекламите што ти ги покажуваат социјалните мрежи.A kako toa mislis telefonie?
Inace da imam somnez deka eden ima zakaceno bubacka vo mojata kukja... Ne znam sto saka da doznae i koja mu e celta, no mozebi ke izleze nekoja tajna sto nemu ke mu bide od ogromna korist... Site imame tajni, no nekoi i ne se voopsto za kazuvanje....
Не сакам да тролам, човекот е информатичар и до пред една недела му го дадов мојот лаптоп да ми го поправи и некако сомнителен ми беше..... Не знам... Некако чудно ме гледаше, како да сака да ми се измеша во животот...На скоро секоја апликација имаме дозволено да ни има пристап до микрофон (па некои и камера), неретко така и се генерираат рекламите што ти ги покажуваат социјалните мрежи.
Не верувам дека некој обичен човек би се замарал толку за дру обичен човек, па да чека што ќе каже или да снима... Што знам, да не тролаш малку?
Р.Ѕ. Ќе те замолам да пишуваш кирилица.
Може, но не зборев за такво прислушување, туку секојдневниве апликации ко Инстаграм, Твитер, Фејсбук, итн. имаат пристап до микрофон и камера.Не сакам да тролам, човекот е информатичар и до пред една недела му го дадов мојот лаптоп да ми го поправи и некако сомнителен ми беше..... Не знам... Некако чудно ме гледаше, како да сака да ми се измеша во животот...
Иначе спомна занекои апликации... Дали стварно некој обичен човек може да ја инсталира таа апликација и да го слуша човек што зборува?