Прилеп | Црнобело Форум

Прилеп

Дали сте го посетиле Прилеп и каков впечаток ви оставил?

 • Сум го посетил/а, но не ми оставил голем впечаток

  Гласови: 17 32.7%
 • Не сум го посетил/а, но планирам да го посетам

  Гласови: 5 9.6%
 • Сум го посетил и ми оставил голем впечаток

  Гласови: 10 19.2%
 • Не сум го посетил/а и не планирам да го посетам

  Гласови: 1 1.9%
 • Воодушевен/а сум од градот, прекрасен град

  Гласови: 19 36.5%

 • Вкупно гласале
  52

HAZARDER

Истакнат Член
8 февруари 2014
65
172
333
40
Литературно: Здраво, како си?
Прилепски: Кај си бе пичлеме?
Литературно: Колку луѓе сте?
Прилепски: Колцина сте?
Литературно: Не се согласувам со тебе.
Прилепски: Шо т’е**м.
Литературно: Падна по скалите.
Прилепски: С’иба пичката.
Литературно: Те следи среќа.
Прилепски: На газо бело влакно имаш.
Литературно: Браво!
Прилепски: Да с’ибиш беснио!
Литературно: Не претерувај.
Прилепски: Мајка ти машка да не е?
Литературно: Не се шегувај со мене.
Прилепски: Се дупиш со мене море?
Литературно: Не си во право.
Прилепски: Ебаго де!
Литературно: Госпоѓице/Госпоѓо
Прилепски: МОРИ!
 
 • Ми се допаѓа
Реакции: Kisserboy and Struggler

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
само ова со -Колку луѓе сте
и Колцина сте е безврска, другото да. :D
 

Kisserboy

Староседелец
6 март 2012
2,451
3,794
1,153
26
Битола
Литературно: Здраво, како си?
Прилепски: Кај си бе пичлеме?
Литературно: Колку луѓе сте?
Прилепски: Колцина сте?
Литературно: Не се согласувам со тебе.
Прилепски: Шо т’е**м.
Литературно: Падна по скалите.
Прилепски: С’иба пичката.
Литературно: Те следи среќа.
Прилепски: На газо бело влакно имаш.
Литературно: Браво!
Прилепски: Да с’ибиш беснио!
Литературно: Не претерувај.
Прилепски: Мајка ти машка да не е?
Литературно: Не се шегувај со мене.
Прилепски: Се дупиш со мене море?
Литературно: Не си во право.
Прилепски: Ебаго де!
Литературно: Госпоѓице/Госпоѓо
Прилепски: МОРИ!
Исто како и кај нас битолски освен ебаго де ние викаме е као да не :D