Прегратка за членот над тебе

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Деновиве се некако се вртат муабети од типот што и како треба да има низ форумов,што чини што не ни чини...
Некој бара сериозност,некој е овде за забава,но во глобала испага дека сите сме овде пред се за забава па после за се она успат што доага.
Значи имаме каде да се бакнуваме,кај да се удираме,банираме,филмови да погодуваме,да се асоцираме,аватари да си оценуваме,да се опишуваме,да се облекуваме.....па зошто да не имаме и кај да се прегрнуваме.
За некого ке е темава глупа и детска.Но претежно имам приметено дека токму оние кои се декларираат како дојдени овде за стопроцентна забава и само забава,тие најмногу ги исмејаваат токму темите наменети баш за тоа.
Сите теми се за забава,форумов е уствари и воошто место за забава,секоја тема ни носи посебно уживање и одредена доза на забава во зависност од моменталната потреба.
Не верувам дека постои некој кој не ужива или пак не сака да ужива во нечија прегратка.
Повелете изгушкајте го членот над вас.
Јас како прва ке го изгушкам оној што ке си го замислам. :p