Првата љубов на вашето дете

Демонката

Нов член
8 февруари 2016
13
2
1
18
Родители разкажете за првата љубов на вашето дете дали ви се отворило да ви каже дека има симпатии кон момчето/девојчето од неговото школо. Секако можете и другите да кажете за вашите браќа или сестри!
 
Последна промена:

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,762
787
1,133
Skopje
Аа ова е само за родители што имаат деца од 1во одд па нагоре ?! ;):)