Прашање за Хаска

incule

Староседелец
5 јануари 2015
734
123
1,053
26
Имаме куче кај баба ми и дедо ми,женско е,сакаме кученца ама никако не е заинтересирана,пробуваме со години да не знаете што е проблемот?? И како ви успеало да се спари? Има 6-7 години да не и е поминато времето за парење??
 

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,105
971
733
Ако сакаш дај ми ја, џукелата моја ќе ја оплоди за милисекунда, ако е женка секако.
Не може куче да не се останр бремено толку години. Плус не се луѓе тие да бираат партнери. Кој ќе му дојде тој.
 

incule

Староседелец
5 јануари 2015
734
123
1,053
26
Ако сакаш дај ми ја, џукелата моја ќе ја оплоди за милисекунда, ако е женка секако.
Не може куче да не се останр бремено толку години. Плус не се луѓе тие да бираат партнери. Кој ќе му дојде тој.
Моево куче несака
 

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,760
782
1,133
Skopje
Јас мислам да и посвоиш лабрадор,пробај може ќе го прифати,разговарај дома со твојте па договорете се за таква солуција ?