Помош

Antonela

Нов член
29 август 2019
1
0
1
22
Здраво
Јас сум нова на Форумот и моментално не се чувствувам добро...
Ми треба вашата помош.
До сега не сум била сексуално активна (имам 21год.), се гледам со едно момче..Вчера после видувањето кога стигнав дома видов дека секојдневната уличка беше полна со крв(темна засирена) , не сме имале секс..Но дали при мастубирање може да дојде со губење на невиност..Бидејки не почувствув никаква болка..А и неколку точки крв што имаше на гаќите се исчистија (ова го кажувам бидејќи велат дека таа крв не излегува)..
 

WolfGirl

Староседелец
21 јуни 2016
215
135
1,053
Здраво
Јас сум нова на Форумот и моментално не се чувствувам добро...
Ми треба вашата помош.
До сега не сум била сексуално активна (имам 21год.), се гледам со едно момче..Вчера после видувањето кога стигнав дома видов дека секојдневната уличка беше полна со крв(темна засирена) , не сме имале секс..Но дали при мастубирање може да дојде со губење на невиност..Бидејки не почувствув никаква болка..А и неколку точки крв што имаше на гаќите се исчистија (ова го кажувам бидејќи велат дека таа крв не излегува)..
Можеби е менструација . А за губење на невиноста , зависи како мастурбираше ( мислам дали стави прсти/секс играчки внатре , грубо/нежно ) . Не мораш да ми одговориш , сепак тоа е твоја интима , но , мислам дека невиност не се губи од мастурбирање , хименот и не е баш на почеток на вагиналниот отвор . А тоа за крвта те излажале . Јас добив само 2 часа по губење на невиност . А не бев дома тогаш . Сметај дека пливав во крв , додека стигнав дома . Гаќите се испраа убаво , како ништо да немало на нив . Повеќе дамки ми остануваат од добиено , отколку од тогаш .