Плејлиста за тренинг

*Маја

Истакнат Член
28 октомври 2013
23
7
103
Со каква музика и со кои песни обично тренирате? Имате некои што ви влијаат мотивационо?
Да составиме убава плејлиста за секој што ќе му притреба мотивација :)))