Пијана негувателка во дом за доенчиња

kockakockica@

Активен Член
30 мај 2022
70
31
28

До кога ќе се вработува се и сешто без да се направи проверка на кандидатите, посебно кога станува збор за осетливи одговорни работни места како што е дом за мали деца и доенчиња:(....жалосно за тие дечиња, кај оставени од родителите,па и злоставувани од безобразна,неодговорна пијана негувателка:(
 

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,403
5,903
1,683
Disco
Зарем ве изненадува вакво нешто?
Врие од алкоси во образовен систем, ние имавме неколку, баздеа на ракија на час.
 

kockakockica@

Активен Член
30 мај 2022
70
31
28
Зарем ве изненадува вакво нешто?
Врие од алкоси во образовен систем, ние имавме неколку, баздеа на ракија на час.
Ете, тоа е проблемот, демек не треба тоа да не изненадува...и... што, да го прифатиме како нешто нормално и да си продолжиме по патот со капа накривена???
Токму тоа ме нервира, треба да бидеме изненадени и да не дозволиме уште еднаш такви монструзони работи да ни се случуваат во оваа нашава држава...или македончето научило да живее во пекол и око не му трепнува за ништо...ЖАЛОСНО!!!