Петиција за формирање полиција за заштита на животни

Поддржувате ли формирање на полиција за заштита на животни?

 • Да

  Гласови: 18 69.2%
 • Не

  Гласови: 6 23.1%
 • Не Знам?

  Гласови: 2 7.7%

 • Вкупно гласале
  26
 • Poll closed .

kockakockica@

Активен Член
30 мај 2022
78
33
28


знам дека не е убаво, но треба уште неколкумина од овие актвистиве да бидат каснати, па да им дојде умот и они да бараат заштита ...па претераа веќе.;)