Песнички од нашето детство | Црнобело Форум

Песнички од нашето детство

Hip.Hop_MKD

Староседелец
15 февруари 2012
2,204
3,932
743
Песнички од нашето детство..
Некогаш сите бевме мали, некој уште се:giggle .. И во нашата меморија имаме песни на кој и до ден денешен понекогаш си ги потпевнуваме. :D Еве ги моите омилени:
и​
(сигурно оваа и на Ludi Maks му била омилена) :D