Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Пасворд или развод?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Selene" data-source="post: 220371" data-attributes="member: 1176"><p>Ова фејсбуков е убиец на добар дел од врските. Марк Цукенберг кои каши ги направи, ни самиот не е свесен.</p><p>Логично беше дека ќе има вакви одговори, сепак членовите (голем дел) не се тинејџери.</p><p></p><p>Јас не ни сакам да ми даде пасворд. Фејсбукот си е негова работа (плус јас и тој апдејт правиме еднаш на 4 месеци) и не му се мешам во истата. Ако сум дошла толку недовреба да имам во партнерот за да му чепкам по фејсбукот, сум свршила работа. А и тој знае дека само него можам да го гледам како што го гледам и дека тоа не можам да го глумам.</p><p></p><p>Ниту му испраќам песни, ниту му пишувам на ѕид, ниту пак се трескам од земја на фејсбук по него, доволно е што <strong>само тој</strong> знае јас како се чувствувам.</p><p></p><p>А и себичњак сум станата, не сакам да си ја експонирам врската, луѓето се ОГОВАРАЧИ, ЗЛОБНИ и ЛИЦЕМЕРИ, така да мојата среќа си ја кријам, затоа што луѓето овде повеќе гледаат да ти наштетат отколку да си го тераат нивниот пат.</p><p></p><p>Искрено мене ми се повраќа од парови кои си знаат пасворди, си пуштаат срциња на ѕидот, си пишуваат пораки како светот е убав, птиците пеат, кога се заедно виножита гледаат, а во реалноста се изневеруваат секој втор ден. Ама битно фејсбукот чист им е.</p><p></p><p>Посесивност и љубомора... Најголемити антагонисти на љубовта.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Selene, post: 220371, member: 1176"] Ова фејсбуков е убиец на добар дел од врските. Марк Цукенберг кои каши ги направи, ни самиот не е свесен. Логично беше дека ќе има вакви одговори, сепак членовите (голем дел) не се тинејџери. Јас не ни сакам да ми даде пасворд. Фејсбукот си е негова работа (плус јас и тој апдејт правиме еднаш на 4 месеци) и не му се мешам во истата. Ако сум дошла толку недовреба да имам во партнерот за да му чепкам по фејсбукот, сум свршила работа. А и тој знае дека само него можам да го гледам како што го гледам и дека тоа не можам да го глумам. Ниту му испраќам песни, ниту му пишувам на ѕид, ниту пак се трескам од земја на фејсбук по него, доволно е што [B]само тој[/B] знае јас како се чувствувам. А и себичњак сум станата, не сакам да си ја експонирам врската, луѓето се ОГОВАРАЧИ, ЗЛОБНИ и ЛИЦЕМЕРИ, така да мојата среќа си ја кријам, затоа што луѓето овде повеќе гледаат да ти наштетат отколку да си го тераат нивниот пат. Искрено мене ми се повраќа од парови кои си знаат пасворди, си пуштаат срциња на ѕидот, си пишуваат пораки како светот е убав, птиците пеат, кога се заедно виножита гледаат, а во реалноста се изневеруваат секој втор ден. Ама битно фејсбукот чист им е. Посесивност и љубомора... Најголемити антагонисти на љубовта. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Пасворд или развод?
На врв
Bottom